Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
logo
Еврофутбол Гонки Залози на живо Резултати на живо Клуб Еврофутбол Телевизия Еврофутбол
 
ТВ КАНАЛ
ТАРИФА ЗА РЕКЛАМА
ИНФОРМАЦИОНЕН ТВ КАНАЛ НА ЕВРОФУТБОЛ  
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Оператор: Еврофутболпринт ЕООД
  Адрес: гр. София, бул. Джеймс Баучер 12
  Тел. 02/8189115
Регулатор: Съвет за електронни медии:
  Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69
  Тел: 02/ 9708810
  Факс: 02/ 9733769
  web: http://www.cem.bg
  E-mail: [email protected]

 

Българският букмейкър Еврофутбол стартира своя информационен тв канал на 07 април 2008 г. Той е със специализиран програмен профил и се излъчва 24 часа всеки ден. По съдържание и форма представлява графична информационна програма, която осигурява обслужването на участниците в тиражите, като им предлага актуална информация за:

- включените в тиража срещи – отделните възможности за предвиждания, коефициентите и промените, които настъпват в тях;
- резултатите от мачовете в реално време (live score);
- резултатите от двубоите в програма "ФУТБОЛ и други спортове";

- новините – в графичен или видеоформат, свързани с Еврофутбол и мероприятията и кампаниите, които букмейкърската къща провежда, новите продукти и услуги и др.;
- друга актуална спортна информация, която има отношение към тиражите, за която основни информационни източници са видеообменът на Associated Press, и абонаменти за снимков и видеоматериал.
Графичната визия е дело на българо-немска дизайнерска къща. Информационният канал е базиран на високотехнологичен дигитален "плей-аут", придружен с уникална система за автоматизация на голямото количество данни. За целта бе създаден специален софтуер, който позволява автоматизация и конвертиране на базата данни от Еврофутбол в телевизионен вариант.

Чрез едноименния специализиран информационен канал Еврофутбол осигурява още един източник за по-пълно информационно обслужване на своите клиенти(освен съществуващите вече вестник Еврофутбол, сайт и форум, които са сред лидерите в бранша). По този начин българският букмейкър отговаря на повишените изисквания на участниците в тиражите, като следва политиката си на постоянно усъвършенстване на предлаганите продукти и услуги.

Ако имате проблеми с гледането на Информационен телевизионен канал Еврофутбол „on-line” от интернет страницата на компанията се обърнете към Вашия интернет провайдър.

ОЦЕНЕТЕ СТРАНИЦАТА vote 1 vote 2 vote 3 vote 4
©2006-2016. Еврофутбол. Всички права запазени! age_restrict Държавна комисия по хазарта