• Какво е виртуален футбол?

  Виртуалният футбол е анимирана футболна среща. Мачовете се играят на всеки 5 минути, като продължителността им е по 2 минути (по 60 секунди за полувреме).

  Както във всяка футболна среща, при виртуалната среща също е възможно срещата да бъде отложена, да бъде отменен гол, изгонен футболист и т.н. Във всички тези специфични случаи се прилагат правилата на Еврофутбол, публикувани в сайта.

 • На какво мога да залагам, ако искам да играя виртуален футбол?

  Еврофутбол предлага няколко вида залози за виртуален футбол: КРАЕН ИЗХОД, ДВОЕН ШАНС, ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ/КРАЕН ИЗХОД, ПОД/НАД 2,5 ГОЛА, СБОР ГОЛОВЕ (могат да са максимум 4), ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ, 1-ви ГОЛМАЙСТОР, 1-ви ГОЛ, СЕКУНДА НА 1-ви ГОЛ или СЛУЧАЕН ИЗБОР.

  На всеки талон могат да бъдат маркирани едновременно няколко вида залог, без те да се комбинират - всяко предвиждане формира отделна колонка, а участникът получава печалба за всеки познат изход.

 • Кога и къде се изплащат печалбите от виртуален футбол?

  Печалбите за успешни предвиждания се изплащат ВЕДНАГА след приключване на срещата. Участникът може да получи своята сума във всеки от букмейкърските пунктове на Еврофутбол.

 • Как се попълва талона за виртуален футбол?

  Талонът за виртуален футбол е изключително лесен и удобен за попълване – на него не се маркира код, залага се за активния в момента на залагането двубой, но може да се пусне и за последващите няколко срещи независимо, че ще се играят след валидирането на талона. Единственото изискване е те да се пуснат с едни и същи прогнози - в 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 до 12 последователни виртуални мача. Не забравяйте - На всеки талон могат да бъдат маркирани едновременно няколко вида залог, без те да се комбинират - всяко предвиждане формира отделна колонка, а участникът получава печалба за всеки познат изход.

 • Кой определя резултатите от виртуалните мачове?

  Резултатите от виртуалната среща се определят на случаен принцип от външен, независим от Еврофутбол, доставчик.

 • Кой определя кой мач да се играе и има ли повтарящи се срещи?

  Системата, в която "са подредени" стотици хиляди виртуални срещи, "изтегля" на случаен принцип следващия по ред виртуален мач. Броят на двубоите е изключително голям, с разнообразни изходи, което само по себе си изключва вероятността някоя среща да се повтори.

Изтегли "Общи правила"
Изтегли "Указания за залагане"
©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки