Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Интервю с Павел Иванов – букмейкър от Стара Загора

  Павел Иванов е букмейкър на Еврофутбол от шест години. Неговият пункт се намира ул. "Княз Ал. Батенберг" №95 в Стара Загора. На 12 ноември в него бе спечелена сумата от 29 938,62 лева, от които 8081,74 лева от бонус. Предвиждането бе със 145 лева и система 5, 6, 7 от 7 м + 2 твърди знака. Четири дни по-късно отново при Павел бе реализирана печалба от 12 512,07 лева със 150 лева залог на система 4, 5 от 5 + 2 твърди знака. Ето какво сподели Павел специално за Еврофутбол.

  Здравейте, бихте ли се представили?
  Здравейте, казвам се Павел Иванов. Букмейкър съм от шест години и смея да твърдя, че съвместната ми работа с Еврофутбол и участниците в игрите през всичкото това време са най-хубавото нещо в работата ми.

  Какви са Вашите интереси?
  Моите интереси са свързани предимно с работата ми като букмейкър в Еврофутбол. За мен работата е приятна, достатъчно доходоносна и смятам да продължавам да се усъвършенствам в нея.

  На 12 ноември във Вашия пункт бяха спечелени близо 30 000 лева? Вие кога разбрахте и как реагирахте?
  Разбрах на следващата сутрин. Зарадвах се, разбира се. За мен всяка печалба е признание за добре свършената ми работа и се надявам да има все повече печалби и доволни участници.

  Познавахте ли печелившия участник?
  Да, познавам го лично разбира се. Винаги общувам и се сприятелявам с всички участници, посетили пункта, в който работя и смятам, че комуникацията с тях най-важното нещо за един букмейкър.

  Бихте ли ни казали интересни неща за него – как играе, кои видове залог предпочита, кои първенства и колко пъти посещава пункта Ви?
  Той е участник, от който всички останали биха могли да взимат пример. Залага предимно на мачове с приличен залог, не мисля, че има предпочитания към определени първенства и често посещава пункта.

  Вие ли му се обадихте да му кажете за печалбата или той вече знаеше?
  Той вече знаеше, единственото което оставаше беше да му честитя.

  Как реагира, когато разбра за печалбата?
  Предполагам, че се е зарадвал, сумата не е малка. Едва ли има човек, който да не се радва на такава печалба.

  Интересното при тази сума е, че над 8000 лева са от бонус? Често ли играчите "хващат" бонус?
  Прекрасен бонус, дано се случва по-често.

  Това първа подобна печалба в пункта ли Ви е?
  Да и се надявам да не е последна.

  Четири дни по-късно във Вашия пункт отново има голяма печалба от футбол, този път над 12 500 лева. Това същият участник ли е?
  Да и тук е момента да напомня на всички участници, че залогът и постоянството са пътят към успеха.

  Какво ще пожелаете на щастливия печеливш?
  За ритуали не знам, но му пожелавам за непред все повече и по-големи печалби!.

  02.12.2019 г.

  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки