Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Близо 30 000 лева печалба от футбол в Стара Загора в Еврофутбол

  Девет мача в система и над 8000 лева бонус бележат печелившото предвиждане

  Система от 7, 8 и 9 срещи, в която влизат 2 твърди знака, както и залог от 5 лева на колонка осигуриха на старозагорчанин сумата от 29 938,62 лева от Еврофутбол на 12.11.2019 г. Интересен е фактът, че 8081,74 лева от печалбата са от бонус, който българският букмейкър дава на клиентите си при прогноза за определени срещи. 

  Участникът е играл за двубои от Купата на Англия, Англия – трофей на футболната лига, Национална лига Юг и Истмиън Премиер лига, както и Примера "Б" на Чили и Серия "Б" на Бразилия. За негово съжаление две от срещите са отложени – чилийската заради проблеми със сигурността на стадиона, а тази от Националната лига Юг на Англия – заради наводнен терен. Това попречи на футболния специалист да грабне максималната печалба в талона си от 77 976,36 лева.

  Старозагорчанинът е чест клиент на Еврофутбол и споделя, че обича да играе за малките отбори и по-непопулярните футболни първенства. Често пъти използва различни видове системи, но разчита и на предвиждания с прави колонки. За него е въпрос на предизвикателство и страст да познава футболни срещи.

  На 14.11.2019 г. Еврофутбол изплати на клиента цялата печалба, след като той посети централния офис на компанията в София.

  Еврофутбол му честити и пожелава успех на всички свои клиенти!


  Ето и детайлите на печелившото предвиждане:

  Йоувил Таун - Хартлипул Юнайтед 2
  Уолсол - Форест Грийн 1
  Колчестър Юнайтед – Ипсуич 1
  Башакшехир - Бурсаспор 1
  Челтнъм - Нюпорт Каунти 2
  Магеланес – Кабрелоа 2 (отложена)
  Операрио ПР – Брагантино 2
  Билърики Таун – Уийлдстоун 2 (отложена)
  Бразил де Пелотас РС – Коритиба 2
  Уингейт' Финчли - Крей Уондърърс 2

  14.11.2019 г.

  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки