Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Талантът на Еврофутбол Александър Джорджев е европейски шампион за юноши

  15-годишният състезател по таекуондо грабна титлата в категория до 59 кг.

  Спортният талант на Еврофутбол – 15-годишният Александър Джорджев, стана европейски шампион в категория до 59 кг. при юношите на Мултиевропейското първенство по таекуондо, което се проведе в Пловдив през уикенда. По пътя към голямото постижение той преодоля съперници от Гърция, Русия и Франция, а на финала победи с 10:8 световния вицешампион от Турция.

  Александър Джорджев, вторият от ляво на дясно
  Александър Джорджев и брат му Митко Джорджев

  Това беше поредното състезание на Александър за сезона, след което той ще излезе в кратка, но заслужена почивка. Следва Балканското първенство по таекуондо през септември и състезания в Сърбия и Хърватия през ноември.

  Еврофутбол му желае още много успехи и победи!


  Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info вестник Еврофутбол и агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".

  14.06.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки