Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Специална секция за Световното първенство заработи на сайта на Еврофутбол

  Тя предлага информация, статистика, вероятности и интересни факти

  Нова специална секция "Световно първенство Русия 2018" пусна Еврофутбол на уебсайта си www.eurofootball.bg. Модулът е активен от днес, 11 юни 2018 г., и съдържа календар с всички предстоящи двубои, актуална статистика и интересни факти за отборите.

  Можете да изберете дата от Мондиала, да посочите мач, да видите през коя година двата отбора са играли за последен път един срещу друг и как е завършил сблъсъкът им. Излиза графика, на която в проценти са отбелязани вероятностите за краен изход от двубоя – например 67% за победа на символичния домакин, 11% за успех на противника му и 22% за равен резултат.

  Системата Ви дава възможност да гласувате в анкета "Кой ще спечели Световното първенство по футбол?", както и да видите кой е фаворитът за спечелването на купата според играчите на Еврофутбол.

  В долната дясна част на екрана ще виждате последните новини, споделени в социалните медии от официалните профили на организаторите на Световното първенство в Русия.

  Вижте тук какви други възможности Ви предлага българският букмейкър чрез новата си секция.

  Еврофутбол желае положителни спортни емоции и успех на всички участници!

  11.06.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки