Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Включете се в промоцията на Еврофутбол до края на Световното

  The Last of usЕврофутбол кани всички пълнолетни българи, които се намират по Черноморието, да посетят пункт на букмейкъра до края на Световното първенство в Русия и да вземат своята награда. Посетителите могат да се включат в игра с въпроси и отговори на футболна тема и да спечелят шапки, ключодържатели, топки и грил сетове с логото на Еврофутбол. През следващите дни лъчезарните момичетата на българския букмейкър са във Варна и Шабла. Вижте къде.

  09.07.2018 г.

  Промоциите на Еврофутбол по морето продължават

  The Last of usИ този уикенд Еврофутбол ощастливи свои участници, присъствали в пунктове по Черноморието, с награди – шапки, ключодържатели, грил сетове, топки - реплика на тези от Световното първенство в Русия 2018 г., и други. Акцията е част от промоция на букмейкъра по Черноморието, която продължава до края на Мондиала. Играта не е обвързана със залог. Единственото условие за спечелването на награда е участниците да се намират на място в пункт на Еврофутбол и да отговорят на предварително подготвени въпроси. От 26 юни започва обиколка в района на Варна. Кампанията приключва с финалния мач на Световното първенство – на 15 юли 2018 г.

  25.06.2018 г.

  Гребецът на Еврофутбол с два сребърни медала от Словения

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол – състезателят по академично гребане Кристиан Василев, спечели 2 сребърни медала на скиф (М1х) от международна регата по академично гребане "Блед" (Словения). Първия ден от турнира той измина дистанцията от 2 000 м за 7:11.09 мин., а втория ден – за 7:04.09 мин. И в двата старта по-бърз от него беше само европейският и вицеолимпийски шампион от Рио - хърватинът Дамир Мартин. "Тази регата за мен беше първа проверка за сезона след контузията ми. Сега продължавам с подготовката си за европейското първенство в началото на август", казва Кристиан.

  22.06.2018 г.

  Еврофутбол раздава награди по Черноморието

  The Last of usЕврофутбол зарадва участници, проявили футболни знания, с награди – шапки, ключодържатели, грил сетове, топки, които са реплика на тази от Световното първенство в Русия 2018 г., и други. Акцията е част от промоция на букмейкъра по Черноморието, която продължава до края на Мондиала. Играта не е обвързана със залог. Единственото условие за спечелването на награда е участниците да се намират на място в пункт на Еврофутбол и да отговорят на предварително подготвени въпроси. От 14 до 25 юни включително промоутърките ще бъдат в Бургас и курортните комплекси в областта. От 26 юни започва обиколка в района на Варна. Кампанията приключва с финалния мач на Световното първенство – на 15 юли 2018 г.

  21.06.2018 г.

  Нов букмейкърски пункт в София

  The Last of usНов пункт на Еврофутбол отвори врати в столичния квартал "Красно село", ул. "Хан Пресиян" № 6. Макар да съществува отскоро, той вече успява да привлече своите клиенти, които с радост го посещават, за да обсъждат и пускат прогнозите си в приятна компания. Обстановката е приветлива, помещението предлага удобство и уют, а букмейкърите са любезни и на разположение да съдействат на участниците.

  21.06.2018 г.

  Аржентина ще пребори водача в D-група Хърватска

  The Last of usАржентина ще извоюва победа срещу временния водач в група "D" - Хърватска, в среща от Световното първенство по футбол 2018 в четвъртък, показват коефициентите на Еврофутбол. Други интересни видове залог като Най-резултатна група, Най-добър европейски отбор, Да се класира на определени фази от надпреварата, Победител в групите, Брой спечелени точки, Голмайстор-отбор и други можете да намерите в специалните залози, които Еврофутбол предлага за Мондиала. Вижте още от българския букмейкър и програмата на Мондиала в идните дни.

  19.06.2018 г.

     <<   1 2 3 4 6 7 8 9 10 ...  >>   
  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки