Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Александра Георгиева и Радина Борисова с титли от Албания

  The Last of usСпортните таланти на Еврофутбол – Александра Георгиева и Радина Борисова грабнаха титлите в две от категориите на силния международен турнир по таекуондо клас G1 в Тирана, Албания. Гергана Топалова е държавна шампионка по тенис с отбора на Левски. Вижте постиженията и на другите Спортни таланти.

  26.09.2019 г.

  Спортният талант Василики Кадоглу спечели маратона в Ровин

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Василики Кадоглу продължава с безапелационното си представяне на плувните маратони у нас и в чужбина. След като спечели състезанието в Пореч, а преди това в холандския град Дордрехт и в Несебър, сега 16-годишната състезателка на варненския клуб "Астери" спечели ХХI-я маратон "Света Ефемия" в хърватския град Ровин, който се проведе на 14.09.2019 г.

  19.09.2019 г.

  Александра Георгиева е балканска шампионка

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол – Александра Георгиева е балканска шампионка по таекуондо за кадети в категория до 44 кг. 14-годишната дупничанка надделя със златна точка над представителка на Сърбия и така триумфира на 21-то Балканско първенство, което се проведе от 13-ти до 15-ти септември в Самоков. Преди това Алекс надигра представителки на Гърция с 11-5 и румънка с 11-0 и отказване на съперничката й.

  16.09.2019 г.

  Станимир Халаджов е европейски вицешампион с Емил Нейков

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Станимир Халаджов и партньорът му на двойка скул Емил Нейков станаха европейски вицешампиони по гребане на първенството до 23 години, което се проведе на 7 и 8 септември в Йоанина, Гърция. Вижте постиженията и на другите Спортни таланти.

  09.09.2019 г.

  Василики Кадоглу и Георги Цурев триумфираха на маратона в Дордрехт

  The Last of usСпортните таланти на Еврофутбол – Василики Кадоглу и Георги Цурев триумфираха на плувния маратон в Дордрехт, който се състоя на 31.08.2019 г. като част от кампания за набиране на средства за борбата срещу рака. Друг Спортен талант на Еврофутбол Гергана Топалова е държавна вицешампионка по тенис на приключилото в неделя първенство на кортовете на "Левски". Спортния талант на публиката – Александър Сръндев спечели първо място с отбора на НСА на университетски игри, които се състояха от 23-ти до 29-ти август в Албена.

  02.09.2019 г.

  Тихомир Иванов е трети на Диамантената лига

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол – Тихомир Иванов, изравни личното си постижение в старта от Диамантената лига по лека атлетика в Цюрих, след като преодоля 230 см в скока на височина. Други двама Спортни таланти на Еврофутбол – Василики Кадоглу и Георги Цурев, ще участват в последния ден на август в плувния маратон в холандския град Дордрехт.

  30.08.2019 г.

     <<   1 2 3 4 6 7 8 9 10 ...  >>   
  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки