Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Интер ще победи Дортмунд в Милано

  The Last of usИнтер ще победи Дортмунд в Милано в двубой от група "F" на Шампионската лига по футбол според Еврофутбол. В следващите два дни предстоят мачове от Шампионската лига и Лига Европа. Григор Димитров се класира за втория кръг на тенис-турнира във Виена, където ще играе с набралия скорост този сезон Матео Беретини от Италия.

  22.10.2019 г.

  Георги Цурев, Василики Кадоглу и Тиана Темелкова с пет златни медала

  The Last of usСпортните таланти на Еврофутбол Тиана Темелкова, Василики Кадоглу и Георги Цурев спечелиха общо 15 медала от завършилия турнир по плуване Burgas swimming open, който се проведе от 18-ти до 20-ти октомври в "Парк Арена ОЗК" в Бургас.

  21.10.2019 г.

  Спортният талант Светлозар Николов с четири златни медала от "Бриз"

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Светлозар Николов грабна приза за "Най-добър състезател" на завършилия в неделя 5-ти международен турнир по плуване "Бриз" на 25-метровия басейн "Парк арена". Още един Спортен талант в плуването – Тиана Темелкова се окичи с един сребърен и три бронзови медала от надпреварата в Бургас.

  14.10.2019 г.

  Еврофутбол отново дава стипендия на името на Лука Бекяров

  The Last of usСтартира приема на документи за стипендията на името на Лука Бекяров, която Еврофутбол организира за седма поредна година. 2500 лева (10 месеца по 250 лева) за учебната 2019/2020 г. очакват един студент от Техническия университет, факултет "Компютърни системи и технологии". Основни критерии са академичният успех и постиженията в конкурси и състезания.

  11.10.2019 г.

  Александра Георгиева с бронзов медал от Европейското за кадети

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Александра Георгиева грабна бронзов медал от Европейското първенство за кадети по таекуондо в Марина д'Ор (Испания). Мария Йовкова е 132-ра в световната ранглиста.

  04.10.2019 г.

  Пункт на Еврофутбол в централната част на Сливен отново отвори врати

  The Last of usБукмейкърски пункт на Еврофутбол в централната част на Сливен на ул. "Г. С. Раковски" № 131 отново отвори врати и очаква своите клиенти с огромно нетърпение. Изчистеният дизайн на интериора, както и фенските артикули на някои от топ отборите нa света допълват и без това футболната обстановка в помещението.

  03.10.2019 г.

     <<   2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  >>   
  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки