Еврофутбол Гонки Залози на живо Резултати на живо Клуб Еврофутбол Телевизия Еврофутбол
EUROFOOTBALL
ОБЩИ ПРАВИЛА
ПОПЪЛВАНЕ НА ТАЛОН
ВИДОВЕ ЗАЛОЗИ
ДЖАКПОТ 15
ДЖАКПОТ 13
ЕКСТРА 10
ЕКСТРА 11
ВИДЕО ПОМОЩ
АКТУАЛНО
АКЦЕНТИ
Вие питате, Еврофутбол отговаря
До 185% бонус към печалбата!
Легенда първенства
Отказват да ви изплатят печалбата?
Съкратено изписване на видовете залог
Еврофутбол - 100% адреналин
ИГРИ ЗАЛОЗИ НА ЖИВО


 

ОБЩИ ПРАВИЛА
СПЕЦИФИЧНИ ПРАВИЛА ФУТБОЛ
СПЕЦИФИЧНИ ПРАВИЛА ТЕНИС


ОБЩИ ПРАВИЛА

 
 
 

1. Залози на живо за срещи по футбол и тенис се приемат на талон СУПЕРШАНС.
2. Максималният залог е 500 лв. за талон.
3. Видовете залози, обозначени с в печатната програма, се приемат по време на срещата. Крайният срок за приемане на всеки вид залог е до минутата на определяне на резултата от него. Залозите, приети в минутата на определяне на резултата и/или след това, се считат за познати с коефициент "1". Залозите, които не са обозначени с в печатната програма, се приемат до началото на срещата.
4. Различни видове залози за една и съща среща не могат да бъдат комбинирани помежду си, с изключение на маркираните с . Всички залози на живо могат да се комбинират с предвиждания за други срещи и/или състезания, включени в програма СУПЕРШАНС.
5. Еврофутбол ООД по всяко време може да спре временно или окончателно приемането на даден вид залог, както и да разреши приемането на други видове залози, невключени в печатната програма.
6. След старта на срещата, талони не се анулират.
7. При определяне на печалбите:
7.1 За футболни срещи са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир. Еврофутбол ООД може да обяви приемане на залози в допълнителното игрално време (продълженията) и/или за излъчване на победител чрез дузпи, за което уведомява участниците в игрите. В тези случаи се обозначава за коя част от състезанието се предлагат съответните залози.
7.2 За срещи по тенис са валидни резултатите, получени в изиграните сетове (2 от 3 или 3 от 5 сета).
8. Резултатите се въвеждат по време на срещата и/или след нейния край.
9. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".
9.1 В случай, че даден футболист не бъде включен в групата за мача (стартовия списък и резервите), залозите, приети за възможностите той да отбележи гол (първи, последен, хеттрик и т.н.), се определят за познати с коефициент "1".
9.2 В случай, че даден тенисист не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
9.3 В случай, че даден тенисист се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата важат специфичните правила в отделните игри.
10. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на тиража се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
11. Печалбата за една колонка се формира като се умножат коефициентите /съответстващи на предвижданията на участника и валидни по време на потвърждаване на залога от централната компютърна система/ и полученото произведение се умножи по фиксирания залог (0.10 лв.). Полученият резултат трябва да се умножи по произведението на числата, маркирани в полето "Множител" на талона, ако има такива.
12. Актуалната програма, съдържаща срещите и видовете залози, които се приемат на живо, както и специфичните правила за всеки вид залог, се публикуват в интернет страницата на компанията.

  НАГОРЕ

СПЕЦИФИЧНИ ПРАВИЛА ФУТБОЛ

 
 
 

Краен изход: Участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).
Двоен шанс: Участникът трябва да предвиди изхода от срещата, като залага на възможността крайният изход да съответства на един от двата знака 1Х, 12 или Х2.
Хендикап (цяло число): Участникът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите (цяло число). Възможните знаци са 1, Х и 2.
Хендикап (нецяло число): Участникът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите (нецяло число). Възможните знаци са 1 и 2.
Първо полувреме: Участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата (1, Х, 2).
Сбор голове – 1во полувреме (под/над): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани през първото полувреме, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.
Първо полувреме с хендикап (нецяло число): Участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите (нецяло число). Възможните знаци са 1 и 2.
Първо полувреме/Краен изход: Участникът трябва да предвиди едновременно изхода от първото полувреме и крайният изход от срещата.
Точен резултат: Участникът трябва да предвиди точния резултат от срещата.
Първи голмайстор: Участникът трябва да предвиди футболиста, който ще отбележи първия гол в срещата. Автоголове не се зачитат.
Кой ще отстрани съперника си?: Участникът трябва да предвиди отбора, който ще отстрани съперника си. При определяне на печалбите са валидни резултатите от квалификационния етап.
Ще има ли продължения?: Участникът трябва да предвиди дали в срещата ще има продължения след редовното игрално време.
Кой ще вкара първи гол?: Участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Кой ще вкара следващ гол?: Участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи следващия гол в срещата (втори, трети и т.н.). Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Сбор голове (под/над): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.
Ще вкарат ли и двата отбора гол?: Участникът трябва да предвиди дали и двата отбора ще отбележат гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Ще вкара ли домакинът гол?: Участникът трябва да предвиди дали домакинът ще отбележи гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Ще вкара ли гостът гол?: Участникът трябва да предвиди дали гостът ще отбележи гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Минута на първи гол: Участникът трябва да предвиди в коя минута ще бъде отбелязан първият гол в срещата. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
Кой отбор ще изпълни първи начален удар (център)?: Участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни първи начален удар (център) в срещата.
Сбор ъглови удари (под/над): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от отсъдените ъглови удари и за двата отбора в срещата ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.
Сбор ъглови удари: Участникът трябва да предвиди дали сбора от ъгловите удари в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
Сбор ъглови удари (първо полувреме): Участникът трябва да предвиди дали сбора от ъгловите удари в първото полувреме на срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
Сбор ъглови удари (второ полувреме): Участникът трябва да предвиди дали сбора от ъгловите удари във второто полувреме на срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
Кой ще изпълни първи ъглов удар?: Участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи ъглов удар в срещата.
Кой ще изпълни първи ъглов удар – 2ро полувреме?: Участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи ъглов удар във второто полувреме на срещата.
Кой ще изпълни повече ъглови удари?: Участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари. Може да се залага и на възможността броят на изпълнените ъглови удари да бъде равен.
Ъглови удари с хендикап: Еврофутбол ООД задава предварително предимство в броя на ъглови удари за един от отборите (хендикап - цяло или нецяло число). Участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари в срещата, коригирани с предварително зададения хендикап. В случай, че зададеният хендикап е цяло число, може да се залага и на възможността броят на ъглови удари, коригирани с хендикапа, да бъде равен.
Ъглови удари с хендикап (първо полувреме): Еврофутбол ООД задава предварително предимство в броя на ъглови удари за един от отборите (хендикап - цяло или нецяло число). Участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари в първото полувреме, коригирани с предварително зададения хендикап. В случай, че зададеният хендикап е цяло число, може да се залага и на възможността броят на ъглови удари, коригирани с хендикапа, да бъде равен.
Ъглови удари с хендикап (второ полувреме): Еврофутбол ООД задава предварително предимство в броя на ъглови удари за един от отборите (хендикап - цяло или нецяло число). Участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари във второто полувреме, коригирани с предварително зададения хендикап. В случай, че зададеният хендикап е цяло число, може да се залага и на възможността броят на ъглови удари, коригирани с хендикапа, да бъде равен.
Ще има ли червен картон?: Участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в срещата. Червените картони, отсъдени на треньор или играч от резервната скамейка, се зачитат.
Кой ще получи първи картон?: Участникът трябва да предвиди кой отбор ще получи първи картон в срещата. Картоните, отсъдени на треньор или играч от резервната скамейка, се зачитат.
Ще има ли дузпа?: Участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъдена дузпа в срещата.
11 метров наказателен удар (дузпа): При отсъждане на 11 метров наказателен удар (дузпа) участникът трябва да предвиди дали дузпата ще бъде реализирана или пропусната.
Кой ще изпълни първи тъч?: Участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи тъч в срещата.
Кой ще изпълни първи тъч – 2ро полувреме?: Участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи тъч във второто полувреме на срещата.
Сбор голове (под/точно/над): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък, равен или по-голям от определения от Еврофутбол.
Сбор голове (0-1, 2-3, 4+): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
Сбор голове (точен брой): Участникът трябва да предвиди точния сбор от головете, отбелязани в срещата.
Сбор голове – 1во полувреме (точен брой): Участникът трябва да предвиди точния брой голове, отбелязани в първото полувреме на срещата.
Сбор голове – 2ро полувреме (точен брой): Участникът трябва да предвиди точния брой голове, отбелязани във второто полувреме на срещата.
Минута на първи гол – домакин: Участникът трябва да предвиди в коя минута ще бъде отбелязан първият гол в полза на домакина. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
Минута на първи гол – гост: Участникът трябва да предвиди в коя минута ще бъде отбелязан първият гол в полза на госта. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
Кой ще вкара последен гол?: Участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи последния гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
В кое полувреме ще се вкарат повече голове: Участникът трябва да предвиди полувремето, в което ще бъдат отбелязани повече голове. Може да се залага и на възможността броят на отбелязаните голове в двете полувремена да бъде равен.
Сбор от минутите, в които са вкарани головете: Участникът трябва да предвиди дали сбора от минутите на отбелязаните голове в срещата, ще бъде в един от посочените интервали. Пример: При резултат 2:1 и отбелязан първи гол в 15-ата минута, втори в 45-ата и трети в 65-ата сборът от минутите е 125. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
Последен голмайстор: Участникът трябва да предвиди футболиста, който ще отбележи последния гол в срещата. Автоголове не се зачитат.
Футболист, който ще отбележи първи хеттрик: Участникът трябва да предвиди футболиста, който първи ще отбележи три гола в срещата. Автоголове не се зачитат.
Футболист, който първи ще получи картон: Участникът трябва да предвиди футболиста, който първи ще получи картон в срещата.

  НАГОРЕ

СПЕЦИФИЧНИ ПРАВИЛА ТЕНИС

 
 
 

Краен изход: Участникът трябва да предвиди изхода от срещата. Залозите важат, когато е изиграна поне една точка. При отказване или дисквалификация на даден състезател по време на срещата, за победител се определя неговия противник.
ХЕНДИКАП (сетове): Участникът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от сетовете за един от състезателите(нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".
ХЕНДИКАП (геймове): Участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще спечели по-голям брой от геймовете в срещата, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".
Сбор геймове (под/над): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от геймовете, изиграни в срещата,ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.
Сбор геймове (от - до): Участникът трябва да предвиди в кой от трите посочени интервала, ще бъде общият сбор от изиграните геймове в срещата. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни до момента на отказването или дисквалификацията е в третия интервал.
Сбор геймове (четен/нечетен): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор, от геймовете изиграни в срещата, ще бъде четен или нечетен брой. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент 1.
Точен резултат (в сетове): Участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените сетове в срещата. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".
Възможни изходи: При 2 от 3 сета – 2-0; 2-1; 0-2; 1-2.
  При 3 от 5 сета – 3-0; 3-1; 3-2; 0-3; 1-3; 2-3.
Победител първи сет: Участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия сет в срещата. В случай , че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".
Победител следващ сет: Участникът трябва да предвиди състезателя, който ще спечели следващия (втори, трети и т.н.) сет в срещата. В случай, че сета остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1".
Победител първи гейм: Участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия гейм в срещата. В случай, че гейма остане незавършен залозите се определят за познати с кофициент "1".
Победител следващ гейм: Участникът трябва да предвиди състезателя, който ще спечели следващия (втори, трети и т.н.) гейм в срещата. В случай, че гейма остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1". При отсъждане на наказателен гейм, от съдията на срещата, залозите се определят за познати с коефициент "1".
Сбор геймове първи сет (под/над): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от геймовете, изиграни в първия сет на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни в сета до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.
Сбор геймове следващ сет (под/над): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от геймовете,изиграни в следващия(втори, трети и т.н) сет на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че сета остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите,когато вече е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни в сета до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.
Сбор геймове първи сет (6-8, 9-10, 11+): Участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общият сбор от изиграните геймове в първия сет. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият брой от геймовете изиграни до момента на прекъсването е по-голям или равен на 11.
Сбор геймове следващ сет (6-8, 9-10, 11+): Участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали, ще бъде общият сбор от изиграните геймове в следващия (втори, трети и т.н) сет. В случай, че сета остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият брой от геймовете изиграни до момента на прекъсването е по-голям или равен на 11.
Точен резултат (в геймове) ПЪРВИ СЕТ: Участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените геймове в първия сет на срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".
Възможни изходи: 6-0; 6-1; 6-2; 6-3; 6-4; 7-5; 7-6.
  0-6; 1-6; 2-6; 3-6; 4-6; 5-7; 6-7.
Точен резултат (в геймове) СЛЕДВАЩ СЕТ: Участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените геймове в следващия (втори, трети и т.н) сет на срещата. В случай, че сета остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1".
Възможни изходи: 6-0; 6-1; 6-2; 6-3; 6-4; 7-5; 7-6.
  0-6; 1-6; 2-6; 3-6; 4-6; 5-7; 6-7
Първа точка: Участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първата точка в срещата.
Кой ще спечели първи 10 точки в първи сет?: Участникът трябва да познае състезателя, който първи ще спечели 10 точки в първия сет. В случай на отказване или дисквалификация на състезател, преди някой от състезателите да е спечелил 10 точки, залозите се определят за познати с коефициент "1".
Кой ще спечели първи 10 точки в следващия сет?: Участникът трябва да познае състезателя, който първи ще спечели 10 точки в следващия (втори, трети и т.н) сет. В случай на отказване или дисквалификация на състезател, преди някой от състезателите да е спечелил 10 точки, както и ако сета не се състои - залозите се определят за познати с коефициент "1".
Сбор сетболи в сета (1, 2-3, 4+): Участникът трябва да предвиди при кой от посочените варианти на общ брой сетболи (точки за спечелване на сета), ще бъде определен победителят в даден сет (в първия, във втория сет и т.н) сет. В случай, че сетът остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: изиграните към момента на прекратяването сетболи е равен или по-голям от 4.
Ще има ли тайбрек?: Участникът трябва да предвиди дали ще се играе тайбрек в срещата. В случай, на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: изигран е тайбрек или е невъзможно да възникне тайбрек (в последния сет съгласно правилата на организатора на турнира).
Сбор точки в тайбрека (под/над): Участникът трябва да предвиди дали общият сбор от точките, изиграни в тайбрека от посочения сет на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че тайбрека не завърши или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият сбор от точките изиграни в тайбрека до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

  НАГОРЕ
ОЦЕНЕТЕ СТРАНИЦАТА vote 1 vote 2 vote 3 vote 4
©2006-2014. Еврофутбол. Всички права запазени! age_restrict Държавна комисия по хазарта