•   Размер на залога и печалби  
 •   За тиражите и игрите  
 •   Информация в услуга на играчите  
 •   Системи за комбиниране  
 • FAQ : Информация в услуга на играчите

  • Къде освен в този сайт и пунктовете мога да намеря информация за крайните резултати, предложени срещи, коефициенти и т.н.?

   Къде, освен в този сайт и пунктовете, мога да намеря информация за крайните резултати, предложени срещи, коефициенти и т.н.? – да се нанесат следните промени Информация можете да намерите в общо 3 канала, разработени от Еврофутбол за ваше улеснение:
   1. Вестник "Еврофутбол" - излиза два пъти седмично - във вторник и в петък, съобразено с печатната програма на букмейкърската къща.
   2. За тези, които ползват Интернет - в уеб сайта на Еврофутбол в раздел Тиражи, и "Завършили срещи"- Резултати.
   3. Във вестник "Тема спорт" в дните вторник, сряда, четвъртък и петък.

  • Къде мога да се запозная с правилата за участие в игрите на Еврофутбол?

   Правилата за провеждане на игрите със залагания върху резултати от спортни състезания, организирани от Еврофутбол можете да намерите в:


   букмейкърските пунктове в цялата страна;

   корпоративния сайт на Еврофутбол - раздел Правила;

   информационните брошури.

    

  • Къде мога да намеря прогнози за различни спортни събития?

   Новите видове прогнози за предстоящите турнири, шампионати и включените в тях срещи можете да намерите на корпоративния сайт на българския букмейкър в раздел Тиражи, на страниците на вестник "Еврофутбол", както и в букмейкърските пунктове.

  • Мога ли да залагам в Интернет за игрите, организирани от Еврофутбол?

   Не. Еврофутбол не оперира в Интернет. При промяна на сега действащото законодателство Еврофутбол има готовност да стартира този тип залог.

  • Защо наричате системата за залози "онлайн"?

   Централизираната компютърна система на Еврофутбол е "онлайн", защото оперира на такъв принцип. Залозите се осъществяват във високотехнологична частна виртуална мрежа и в реално време. Вашата прогноза се приема, обработва и регистрира в централата на Еврофутбол в София за броени секунди, независимо от коя точка на България правите своето предвиждане.

  • Откъде мога да разбера има ли букмейкърски пункт в моя квартал и къде се намира?

   Обадете се на информационния център на компанията на телефон 02/8180008 или посетете Интернет страницата на Еврофутбол на адрес www.eurofootball.bg. Влезте в раздела "Букмейкъри". В подраздела "Представители" ще намерите карта на букмейкърските пунктове по населени места. Изберете вашето населено място и разгледайте списъка.
  • Къде да намеря резултатите на мачовете?

   В "Резултати" можете да влезете по два начина. Първият и най-бърз е от началната страница на сайта, в средата под "Предстоящи срещи" - полето "Резултати". Вторият е през "Тиражи" вляво долу – "Резултати". Там имате възможност да търсите във Филтъра по зададени от вас критерии – Спорт, Първенство, Период (от – до) и/или само по номер на срещата. По описаните два начина можете да стигнете и до "Архив резултати", който дава достъп до резултатите от срещите преди 07.08.2012 г.
   Над Филтъра, вдясно има възможност за подредба на срещите по следния начин: "Подреди по дата/час номер".

  • Възможно ли е срещите в новата програма да бъдат подредени по номера?

   В "Тиражи" в сайта – "Предстоящи за днес" и "Всички предстоящи" срещите се предлагат по начален час на събитието, като за улеснение и по искане на участниците са поставени националните флагове на съответните държави, както и името на даденото първенство. Предлага се възможност всеки сам да подреди срещите по номер – в горната дясна част на таблицата със срещите е разположен вариант за търсене по дата и час и по номер: "Подреди по дата/час номер".

  • Защо толкова се бави печатането на квитанцията ми?

   Процесът по внедряване на подобрения в системата за залагания беше планиран по начин, който да запази обичайния темп на работа в компанията. Във връзка с настройването на комуникационното оборудване на места е възможно да има временни прекъсвания. Работи се непрекъснато за бързото приключване на този процес.

  • Как да проверявам възможностите за залози, след като в печатната програма не са всички, а сайта не мога да следя, защото не работя с компютър?

   Ако ви затруднява работата с компютър, можете да се обърнете към букмейкъра в съответния пункт, който да провери интересуващия ви коефициент или събитие.

  • Защо с въвеждането на новия софтуер с подобрения в системата коефициентите паднаха?

   Стартът на нововъведенията в Еврофутбол няма нищо общо с промяната на коефициентите. Те се менят под въздействието на различни фактори – външни и вътрешни. Промените в коефициентите са нормална практика на всеки един букмейкър.

  • Коя администрация е контролен орган на Еврофутбол ООД?

   Държавната комисия по хазарта (http://www.dkh.minfin.bg/) е контролен орган на Еврофутбол ООД.

  • Как да се отпиша от получаване на рекламно съобщение (SMS)?

   Ако не желаете да получавате повече рекламни SMS съобщения, може да се свържете с нас на [email protected].

  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта